Op dinsdagavond 17 januari werd weer onze Nieuwjaarsreceptie gehouden.  Er was een goede opkomst. Traditiegetrouw houden we een bingo en/of verloting. De prijzentafel was dit jaar wel bijzonder goed gevuld met vliegvis artikelen, dit dankzij een gulle gift van A&M Fly &Trout Fishing Products uit Oldenzaal, waarvoor onze dank.

De meer dan gulle gift van
A&M.

Marieke en Marcel hadden voor de hapjes en drankjes gezorgd. Rudolf had weer heerlijke zalm op toast. Marieke kreeg een warm applaus voor de prachtige en heerlijke hapjes die ze gemaakt had. Er werd druk bijgepraat en niet alleen over vissen.

De ene zijde van de prijzentafel.
De prijzentafel van de andere zijde.

Na de koffie is er voor een ieder wat te drinken ingeschonken met het verzoek het daarna zelf te doen. De schalen met hapjes stonden op tafel en daar werd flink van gesnoept.

We zijn gestart met 2 ronden bingo, die al voor veel prijzen zorgden omdat we zowel de horizontale regels als de verticale kolommen goed waren voor een prijs.  En voor de gehele kaart ging er een van de vele grotere prijzen uit.

De bingo kaarten liggen klaar.
Tussen door even een glaasje inschenken.

Tussen de bingo ronden kregen we de heerlijke zalm op toast van Rudolf.

Nog even een check of de pen het nog doet en we kunnen verder met de tweede ronde.

Omdat  we zoveel prijzen hadden zijn we met de bingo gestopt en hebben we nog een verloting gedaan om het niet te laat te maken. Uiteindelijk heeft iedereen meerdere prijzen gewonnen.

Iedereen bedankt voor hun aandeel, prijzen en gezelligheid.

Voor diegenen die er niet waren maar ook voor de aanwezigen nog even de Website van A&M.

www.amfishingtackle.com

Eerbeek, 18 januari 2017

 

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.